Search

28 Ocak 2019 Pazartesi

Uber hesap silme

Uber hesap silme adımları


Uber hesabınızı temizledikten sonra,

  Kısa bir süre var (4 haftadan az), böylece hesabınızı geri yükleyebiliriz.

Bu zaman aralığından sonra hesabınız kapatılacak ve geri alınamaz.


Hesabınızı silmek isterseniz, burada size yardımcı olacağız.


Lütfen gönder seçeneğine dokunduktan sonra hesap silme işleminin daha fazla onay almadan başlayacağını unutmayın.

Hesabınız, ödemeniz veya cihazınızla ilgili bir sorun yaşıyorsanız, çözümünüzde size yardımcı olabilmemiz için lütfen bize bildirin



* * *



Hazırlanırken

Bağlantı sizi bu hesabın silinmesine götürecek ve sizden giriş yapmanız istenecektir. Giriş yaptıktan sonra silme alanı açılır. Talimatları okuduktan sonra yapılır.



Önemli Not:

Lütfen hesabınızı silmeden önce temizliği dikkatlice okuyun.

Hesabınız silindikten sonra geri alınmayabilir.



Uber'i sil


https://help.uber.com/h/24010fe7-7a67-4ee5-9938-c734000b144a

https://help.uber.com/h/24010fe7-7a67-4ee5-9938-c734000b144a

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder