Search

25 Ocak 2019 Cuma

Tiktok hesapı silme

Tiktok hesapı silme adımları


Profil sayfana git
Sağ üst köşedeki simgesine dokunun ve “Gizlilik ve Ayarlar” ı seçin.
“Hesabımı Yönet” i seçin
"Hesabınızı kaldırmayı mı düşünüyorsunuz?"

ekrandaki yönergeleri takip edin

Hesabı sildikten sonra:
Artık bu hesaptan TikTok’a giriş yapamazsınız.
Gönderdiğiniz tüm videolara erişiminizi kaybedeceksiniz.
Satın aldığınız hiçbir ürün için geri ödeme alamazsınız.
Hesabınızda kayıtlı olmayan, örneğin sohbet mesajları gibi bilgiler başkaları tarafından görülebilir.

* * *

Hesabınızı silmeden önce:

Bağlantı sizi bu hesap silme bağlantısına götürecek ve sizden giriş yapmanız istenecektir.
 Giriş yaptıktan sonra silme alanı açılır. Talimatları okuduktan sonra hesabınız silebilirsiniz.


Önemli Not:

Lütfen hesabınızı silmeden önce temizliği dikkatlice okuyun.
Hesabınız silindikten sonra geri alınmayabilir.

http://support.tiktok.com/knowledge-base/delete-account

http://support.tiktok.com/knowledge-base/delete-account

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder