Search

28 Ocak 2019 Pazartesi

Swarm hesap silme

Swarm hesap silme adımları


Linki tıkladıktan sonra açılan formu tıkladıktan sonra ...

Açılan sayfadaki uyarıları ve ardından Hesap Hesabını Sil'i tıklayın.


Unutmayın, Foursquare hesabınızı silebilirsiniz Swarm hesabınız da silinecektir.

Hesabınız silindikten sonra, tüm verileriniz bir kez daha silinecek. Bunun kesinlikle farkında olun.



 * * *

Hazırlanırken


Bağlantı sizi bu hesabın silinmesine götürecek ve sizden giriş yapmanız istenecektir. Giriş yaptıktan sonra silme alanı açılır. Talimatları okuduktan sonra yapılır.


Önemli Not:

Lütfen hesabınızı silmeden önce temizliği dikkatlice okuyun.
Hesabınız silindikten sonra geri alınmayabilir.


https://tr.Foursquare.com/delete_me


https://tr.Foursquare.com/delete_me

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder