Search

Thursday, January 24, 2019

Google Plus Hesap Silme Adımları

Google PLUS Hesap Silme Adımları



Profilinizdeki çevreleriniz silinecek, ancak profilinize eklediğiniz kişiler rehberinizde kalacak, \ "+1 \" işaretleriniz silinecek, Google profilinizle yaptığınız yazılarınız ve yorumlarınız silinecek silinir, paylaştığınız yorumlar ve yazılar kullanıcılar ve topluluklar tarafından görülemez. Diğer Google hizmetlerinde paylaşım özellikleri sizin için kalıcı olarak devre dışı bırakılacak. Google profilinizi sildiğinizde fotoğraflarınız silinmeyecek. Fotoğraflarınızı silmek istiyorsanız Picasa Web Albümleri'ne gidin.


https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?authuser=0

Bağlı hesaplarınız devre dışı bırakıldı Google Talk ve Gmail’deki sohbet arkadaşlarınız silinmeyecek, bu nedenle profilinizi silerseniz, yerel yorumlarınız silinmeyecek ve \ 'Klasör’de bulabileceğiniz gizli bölüme taşınacaktır. Google Haritalar hizmetinin Rehber \ 'bölümü. Sayfaları silmek istiyorsanız, sayfaları ve ardından profilinizi silebilirsiniz.

* * *

Hazırlanırken silebilirsiniz.

Bağlantı sizi bu hesabın silinmesine götürecek ve sizden giriş yapmanız istenecektir. Giriş yaptıktan sonra silme alanı açılır. Talimatları okuduktan sonra yapılır.


Önemli Not:

Lütfen hesabınızı silmeden önce temizliği dikkatlice okuyun.
Hesabınız silindikten sonra geri alınmayabilir.

https://www.google.com/accounts/Login


No comments:

Post a Comment