Google Allo Hesap Silme

Google Allo Hesap Silme Adımları

Telefon numaranızın Google Allo ile bağlantısını kesme Google Allo’yu kullanmayı bırakmak istiyorsanız, telefon numaranızı şimdi sistemden kaldırabilirsiniz.

Telefon numaranızın kaydını kaldırın:
Not: Telefon numaranızı bir kez kaydettikten sonra, Allo’yu kullanmak için tekrar kaydetmeniz gerekeceğini unutmayın.

Allo’yu açın.
Uygulama Menü’ye ve ardından Ayarlar’a dokunun.
Telefon numarasını sil ve ardından Kaydı sil öğesine dokunun.
Google Allo’yu askıya alın:

Telefon numaranızı kilitledikten sonra, Google Allo’yu askıya almak için onlarla iletişim kurabilirsiniz.
Eğer telefon numaranızla Allo’yu tekrar aktif hale getirene kadar uygulama askıya alınır.

Lütfen Önemli:
Teknik sorunlar gibi kontrollerinin dışındaki bazı sorunlar, uygulamanızı sizin için başarıyla askıya almalarını engelleyebilir.
Uygulamayı 45 gün içinde yeniden etkinleştirmezseniz, askıya aldığınızda Allo’nun kaydını kaldırmayacaksınız.

Allo’yu askıya aldıktan sonra size gönderilen mesajlar 30 gün boyunca teslim edilir. Bu 30 gün içinde Allo’yu telefon numaranızla yeniden etkinleştirirseniz, uygulamayı askıya aldıktan sonra size gönderilen mesajları alırsınız.

Onlarla iletişim kurun: Allo’yu askıya almak için onlarla iletişim kurun.

* * *

Hazırlanırken silebilirsiniz.

Bağlantı sizi bu hesabın silinmesine götürecek ve sizden giriş yapmanız istenecektir. Giriş yaptıktan sonra silme alanı açılır. Talimatları okuduktan sonra yapılır.

Önemli Not:

Lütfen hesabınızı silmeden önce temizliği dikkatlice okuyun.
Hesabınız silindikten sonra geri alınmayabilir.

 https://support.Google.com/allo/contact/suspend

Bir Cevap Yazın

%d blogcu bunu beğendi: