Hesap Ara

2 Ağustos 2018 Perşembe

FOURSQUARE ve SWARM HESAP SİLME

FOURSQUARE ÷ SWARM Hesap Silme Adımları




Aşağıdaki sil bağlantısına tıkladıktan sonra...

Açılan sayfadaki uyarıları okuyun ve ‘Delete Account’  yani hesap sil düğmesine tıklayın. 

Unutmayın, Foursquare hesabınızı sildiğinizde Swarm hesabınız da silinecektir. 


Hesabınızı silindikten sonra bütün verileriniz bir daha kullanılamayacak şekilde silinecektir. Bu hususa kesinlikle dikkat edin. 

 Hazırsanız aşağıdaki sil bağlantısına tıklayınız...
Bağlantı sizi bu hesabınızın silme bölümüne götürecek ve giriş yapmanız istenecektir. Giriş yaptıktan sonra silme alanı açılacaktır. Talimatları okuduktan sonra işlemi başlatın.

Önemli Not:
Hesabınızı silmeden önce talimatları dikkatlice okuyunuz.
Silme işleminden sonra hesabınız bir daha geri alınamayabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder